huis te koop kortrijk

Meer resultaten voor huis te koop kortrijk

huis te koop in Kortrijk incl. deelgemeentes immo proxio.
Herenhuis te koop in Kortrijk, Gentsestraat 11 Herenhuis. 600.000 700.000 0 te koop Immo Proxio. Prachtig Herenhuis Met Veel Mogelijkheden In Het Centrum Van Kortrijk, Huis te koop Kortrijk, Gentsestraat 11, ref. 1616731 Herenhuis met 27 slaapkamers Bewoonbare oppervlakte: 1472 m.
Te Koop CENTURY 21 Advies in Vastgoed.
Deze karaktervolle herenwoning weet je onmiddellijk te charmeren met warme authentieke tegelvloeren, een prachtige inkom. Deze karaktervolle herenwoning weet je onmiddellijk te charmeren met warme authentieke tegelvloeren, een prachtige inkomhal en een erg gezellige woonruimte met open haard. De keuken en badkamer zijn praktisch ingericht maar wachten misschien op een kleine opfrisbeurt. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en een extra doucheruimte met toilet. De tweede verdieping wacht op een creatieve aanpak. Project: Vlaskaai Kortrijk.
Aanbod te koop Vastgoedkantoor Devriese.
Ruime gezinswoning in combinatie met handelsruime op een commerciële ligging. Recent nieuwbouw appartement in het centrum van Kortrijk met zich op de Leie. Instapklare villa met rustige ligging en zeer gunstige oriëntatie. Charmante BB te koop in het zuiden van Frankrijk.
huis te koop te 8510 Kortrijk Marke Hyboma 3017150.
Appartementen in opbouw te koop. Investeren in vastgoed. Waarom investeren bij hyboma. Bel ons: 051 480 980. Nieuwe residentiële woonwijk met vlotte verbinding in Kortrijk Marke. Deze nieuwe residentiële woonwijk in Marke ligt op fietsafstand van het centrum en het stadspark Stadsgroen Marionetten waar een avontuurlijk speelbos is aangelegd.
Huis te koop kortrijk Immo 2dehands.be.
gisteren 0254: Kortrijk Heule. Huis te koop in Kortrijk. Ontdek deze recente en hoogwaardig afgewerkte woning, rustig en groen gelegen te Heule. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van maar li. gisteren 0222: Kortrijk. Huis te koop in Kortrijk, 4 slpks.
Te koop Immo Marescaux.
Leave this field blank. Erkend vastgoedmakelaar BIV België: BIV 204 255, BIV 204 256 BIV 507 684. Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 100 Brussel BIV-plichtenleer. Copyright 2015 by Immo Marescaux. Huis te koop appartement te huur regio Kortrijk.
17 zoekertjes gevonden in Kortrijk Notarisblad.
aanbod met virtueel bezoek. 17 zoekertjes gevonden in Kortrijk. Huis Te koop. Bekijk op Zimmo. Grond Te koop. Bekijk op Zimmo. Huis Te koop. Burgemeester H.De Backerestraat 9. Bekijk op Zimmo. Huis Te koop. Bekijk op Zimmo. Appartement Te koop.
Error Title.
Huizen te koop in 8500 Kortrijk Immovlan.be.
Te koop / Openbare verkoop / Eigendom op lijfrente.: Loft te koop. Bouwgrond te koop. Appartement te koop. Garage te koop. Huis te koop. Villa te koop. Te huur / In medehuur.: Appartement te huur. Handelspand te huur. Garage te huur.
Home CENTURY 21 Advies in Vastgoed.
Appartement te KORTRIJK. Op enkele stappen van de Grote Markt vinden we dit ruim woonappartement. Bestaande uit inkom me. 120 m 1 2. Appartement te Kortrijk. Dakappartement in het centrum van Kortrijk met super dakterras aansluitend aan living en keuken.

Contacteer ons