VDC Vastgoed, waar geluk wacht op de drempel.

Diensten

VERKOOP

Een succesvolle vastgoedtransactie begint in de eerste plaats met een correcte en eerlijke waardebepaling. Geen overschattingen, geen zand in de ogen strooien, maar gewoon een eerlijke waarde met kennis vanuit de lokale markt. • Vervolgens wordt Uw vastgoed ondergedompeld in een sterk onderbouwd marketingplan, waarbij alles uit de kast wordt gehaald om zoveel mogelijk potentiële kopers te bereiken. Hoe meer publiciteit, hoe meer kandidaten worden bereikt, hoe hoger de uiteindelijke verkoopprijs zal zijn • Van zodra we een match kunnen vinden met Uw vastgoed, wordt het dossier juridisch onder de loep gelegd. Waterdichte contracten worden opgemaakt zodat alle partijen op beide oren kunnen slapen. • Tot slot begeleiden we de klant bij het verlijden van de akte, om uiteindelijk met een tevreden glimlach op ieders gezicht terug buiten te komen.

 
Overweegt U ook om Uw woning te verkopen en wenst U graag een vrijblijvend advies of een gratis waardebepaling? Kom dan zeker even langs voor een tasje koffie en een eerste kennismaking!

VERHUUR

Ook hier streven we naar een waterdicht huurdossier, waarbij de huurcontracten steeds up-to-date zijn aan de laatste wetgeving en bovendien ook alle noodzakelijke attesten aanwezig zijn. Een correcte prijszetting kan hierbij uiteraard niet ontbreken, maar we hechten zeker zoveel belang aan een goede screening van de kandidaat-huurders, zodat je als verhuurder niet moet vrezen voor jouw toekomstig rendement. Kortom, wij gaan doelgericht op zoek naar een perfecte match voor jouw investering! 

Heb je als verhuurder geen tijd om de verhuring verder op te volgen, dan helpen we je ook graag verder als rentmeester. Ga zeker eens een kijkje nemen in deze rubriek.

RENTMEESTER

Op de dag van vandaag kan het beheren van vastgoed tijdrovend en stressvol zijn. Een rentmeester kan deze last van u overnemen, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken in uw leven. Wij gaan op zoek naar goede huurders voor Uw vastgoed, zorgen voor het innen van de huur en passen de indexaties toe, volgen reparaties en onderhoud verder op en zorgen ervoor dat eventuele geschillen opgelost raken.

Kortom, wij streven steeds een optimale verhuring na, aan de juiste prijs en aan de beste huurders waarbij we de verdere opvolging ervan voor onze rekening nemen!

GRATIS SCHATTING

Een lokale makelaar met ervaring in uw markt kan waardevolle inzichten bieden over de waarde van uw woning. Wij hebben toegang tot uitgebreide marktgegevens, kennen de trends en kunnen rekening houden met specifieke factoren die van invloed zijn op de waarde, zoals de vraag en het aanbod in uw regio.
Op zoek naar de waarde van jouw woning? Twijfel niet langer en vraag hier Uw gratis schatting aan!

Compare listings

Compare