VDC Vastgoed, waar geluk wacht op de drempel.

Over ons

Over VDC VASTGOED

VDC VASTGOED is ontstaan uit pure passie en liefde voor het vak. In 2010 zette Kelly de eerste stap richting de vastgoedsector, zonder te weten dat het haar zo zou vastgrijpen en vooral zou vasthouden. Na zovele jaren vindt ze het nog steeds fantastisch om elke dag opnieuw mensen te kunnen helpen bij het realiseren van hun woonwensen en vastgoeddoelen. Hen begeleiden bij het vinden van hun droomhuis, hun investeringsmogelijkheden te bekijken of het succesvol verkopen van hun eigendommen. Het geeft haar zoveel voldoening om bij te dragen aan het geluk van anderen. Combineer deze passie met haar jarenlange ervaring en expertise op vlak van verhuur, verkoop en rentmeesterschap, samen met de diepgaande kennis ze doorheen de jaren heeft opgebouwd en U kan bij VDC VASTGOED in elk segment rekenen op een professionele en succesvolle aanpak.

“Passie is de sleutel tot succes!”

Lees wat onze klanten over ons zeggen.

"Niets anders dan lovende woorden. Kelly is een topper in haar vak. Ze is zeer flexibel, super vriendelijk en staat altijd klaar voor het beantwoorden van eender welke vraag, niets is haar te veel. Het kantoor is zeker aan te raden!"
by Ilona D.
Wij willen jou bedanken voor de professionele werking bij de verkoop van de ouderlijke woning. Alles was tot in de puntjes uitgevoerd. Zoals de presentatie van de woning op de sociale media, foto's waren prachtig en heel duidelijk en gaven het ware geheel weer. Jouw communicatie naar de verkoper was top, ook in deze moeilijke omstandigheden waarin jij het overgenomen hebt. Jij was altijd recht uit en realistisch. Zo willen wij jou nog even laten weten hoe zeer de waardering is naar u toe en uw kantoor. Wij wensen u nog veel succes en prijzen iedereen aan om contact op te nemen als ze een huis willen verkopen.
by Sylvain en Pascale
Kelly is een topdame, ééntje die u elke dag met raad en daad bijstaat m.b.t. uw vastgoed. Elke vraag of argument kan perfect door haar beantwoord worden, zodat u met een voldaan gevoel en alle kennis naar buiten loopt. Niets is haar teveel en zij zal ervoor zorgen dat alles vlot en tot in de puntjes verloopt. Kortom: van plan om vastgoed te (ver)kopen of te (ver)huren? VDC-Vastgoed is dé place to be! 👌🏻
by Wendy v.R.

GRATIS SCHATTING

Een lokale makelaar met ervaring in uw markt kan waardevolle inzichten bieden over de waarde van uw woning. Wij hebben toegang tot uitgebreide marktgegevens, kennen de trends en kunnen rekening houden met specifieke factoren die van invloed zijn op de waarde, zoals de vraag en het aanbod in uw regio.
Op zoek naar de waarde van jouw woning? Twijfel niet langer en vraag hier Uw gratis schatting aan!

Compare listings

Compare